Ekskursione në natyrë

Për mysafirët ndërkombëtarë, hoteli është vendndodhja më e mirë për të filluar eksplorimin e diversitetit të Shqipërisë së Veriut, për të shijuar takimet me banoret e saj, kulturën, florën dhe faunën.

Shprehini dëshirën tuaj pronarit të shtëpisë, ai do të organizojnë udhëtime në destinacione të ndryshme.

b1 b2 b3
 
 

Share This