Keni nevojë për një vend ku të organizoni konferenca, takime apo evenimente?

Atëherë vizitoni hotelin natyral ekologjik “Marub” në Rubik.

Me ne mund të organizoni gjithcka:

Konferenca, takime, seminare, festa pune, bashkime familjare, ditëlindje, dhe në të njëjtën kohë të gjendeni në një atmospherë intime e cila sëbashku me natyrën e pakrahasueshme stimulon mendime kreative. Pas pune, mund të meditoni në natyrën malore ose në vendet e qeta që ndodhen në Rubik, ose të bëni një shëtitje të këndshme në mal ose përgjate lumit romantik.

Na telefononi ose na dërgoni një e-mail me kërkesat tuaja.

shtune2-2 shtune1-1 shtune3-3
 
 

Share This